Kerstmarkt Keulen Amsterdam, Utrecht & Arnhem

Kerst activiteiten: Kerstmarkt Keulen Amsterdam, Utrecht & Arnhem

De kerstmarkt in Keulen vindt plaats op zes verschillende locaties in de stad. De gehele stad is sfeervol versierd met als middelpunt de Dom van Keulen. Hier kunt u uw slag slaan en vele originele kerstcadeaus kopen. Het is moeilijk kiezen uit de vele houten kerstdecoraties, handgemaakte glassculpturen, kaarsen, sieraden en andere Duitse snuisterijen. De schilderachtige kerstmarkt onder de Dom heeft het mooiste decor. Ook is deze imposante kerk een bezoek waard tijdens uw bezoek in de wintermaanden.


Tevens laten de vele lekkernijen op de kerstmarkt in Keulen u watertanden. Via de Neumarkt, de oudste kerstmarkt van Keulen waar de kraampjes de sfeer hebben van de jaren zeventig, komt u op de Rudolfplatz. Deze kerstmarkt is de kleinste en meest sprookjesachtige met verlichte sprookjesfiguren. De twinkelende kerstlichtjes zijn een lust voor het oog. Ook hoort u hier alle bekende kerstliederen zoals Jingle Bells.


Op de drijvende kerstmarkt in Keulen geniet u met een glas geurige Glühwein van het uitzicht over de Rijn en op de binnenstad. Op dit schip bevinden zich 40 kraampjes om voor uzelf of een ander presentjes te kopen. Uw weg vervolgt u via de feestelijk gedecoreerde straten en pauzeert u even om een Duitse braadworst te nuttigen. U arriveert op de middeleeuwse kerstmarkt en komt hier helemaal in de stemming door de oude muziek, kunstenaars, verklede acteurs en middeleeuwse dialecten.


De Kerstman loopt hoogstpersoonlijk rond op de Altermarkt. Op deze kerstmarkt in Keulen treft u vele kerstkraampjes met een overvloed aan speelgoed aan. Verder verkopen de vriendelijke kooplieden op de kerstmarkt in Keulen in meer dan 180 houten kerstkramen voornamelijk kerstartikelen. Zo vindt u kerstballen in vele vormen en kleuren, kribben, kerstboomversieringen, engelenhaar, muziekdozen en engeltjes in vele soorten en maten op de kerstmarkt in Keulen.

 

Programma:

8.00u Vertrek Amsterdam 

9.00u Vertrek Utrecht

10.00u Vertek Arnhem

 

+- 23.30u arriveert de bus weer in Amsterdam 

 

Prijs vanaf 22 euro per persoon (busretour van en naar Keulen)

Excl. 2,50 euro reserveringskosten per reservering

 

Opstapplaatsen:  Amsterdam, Utrecht & Arnhem

 

Minimaal aantal deelnemers voor deze dagtocht: 36 personen per vertrekdatum

Vorige pagina
Meer informatie over Kerstmarkt Keulen Amsterdam, Utrecht & Arnhem
Kerstmarkt Keulen Amsterdam, Utrecht & Arnhem
Kerstmarkt Keulen Amsterdam, Utrecht & Arnhem
Kerstmarkt Keulen Amsterdam, Utrecht & Arnhem